Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ

Η μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα αλλά και του EHF European Cup στην Ευρώπη δεν εξαργυρώθηκε μόνο μέσω της πρόσκλησης – κάρτας ελευθέρας από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στους ομίλους του EHF European League.

Το τρεμπλ της ΑΕΚ έτυχε μεγάλης αναγνώρισης και από τα ελληνικά ΜΜΕ, όχι μόνο όταν οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια σήκωσαν το τρόπαιο του European Cup, αλλά και στην ψηφοφορία που διεξάγει κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο ο ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων και αθλητών για την χρονιά που ολοκληρώνεται.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής ανδρών του πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον περασμένο Αύγουστο φυσιολογικά συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων του δημοσιογραφικού κόσμου, με την ΑΕΚ όμως να είναι δεύτερη μπροστά από αυτή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα, αλλά και το LEN Super Cup πριν λίγες ημέρες.

Σαφώς, το επίτευγμα της ΑΕΚ αντανακλά κατ’ επέκταση και στο σύνολο του ελληνικού χάντμπολ.

Η ΟΧΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία της ΑΕΚ για αυτή την νέα επιτυχία της Ένωσης:

«Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, συγχαίρουν την ΑΕΚ για την ανάδειξή της στις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου για το 2021.

Η αναγνώριση από τους Αθλητικούς Συντάκτες και η καταξίωση στη συνείδηση της αθλητικής κοινότητας, αντανακλά το μέγεθος της επιτυχίας και της προόδου του τμήματος χειροσφαίρισης, που πανηγύρισε την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων και ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Σε όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών, καθώς και στον Δημήτρη Δημητρούλια που αναδείχθηκε τέταρτος καλύτερος προπονητής της χώρας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, καθώς οι προσπάθειες τους δίνουν λάμψη στο ελληνικό χάντμπολ.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε το νταμπλ της περσινής περιόδου και επίσης ψηφίστηκε από τους Αθλητικούς Συντάκτες ως 17η καλύτερη ομάδα της χώρας, όπως και στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Γιώργο Ζαραβίνα, που ψηφίστηκε στην 21η θέση της σχετικής κατηγορίας».