Θετικός στον κοροναϊό παίκτης της Βέτζπρεμ

Με επίσημη δήλωσή της, η Βέτζπρεμ ανακοίνωσε πως ένας από τους παίκτες της βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Το όνομά του κατόπιν επιθυμίας του δεν έγινε γνωστό.

Πιο συγεκριμένα: «Μετά την απόφαση της Ουγγρικής Ομοσπονδίας χάντμπολ να διακόψει όλα τα πρωταθλήματα, οι παίκτες πήραν άδεια να επιστρέψουν σπίτι τους, στις οικογένειές τους. Μέχρι πρότινος δεν είχα όλοι οι παίκτες αυτή την ευκαιρία, παρά μόνο κατόπιν αποφάσεως της Διοίκησης. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, φαίνεται ότι οι παίκτες θα επιστρέψουν κατά την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η μόνη περίπτωση νωρίτερης επιστροφής είναι αν το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχιστεί τον Ιούνιο.

Πριν λοιπόν οι παίκτες πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κοροναϊό, καθώς μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ θα μπορούσαν να ταξιδέψουν. Δυστυχώς ένας από τους παίκτες μας βρέθηκε θετικό και τέθηκε σε καραντίνα σπίτι μαζί με την οικογένειά του για 2 βδομάδες. Αυτός και η οικογένειά του αισθάνονται καλά και δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα προς το παρών. Οι υπόλοιποι παίκτες και οι υπάλληλοι του συλλόγου θα φροντίσουν για τις ανάγκες τους. Σεβόμενοι την επιθυμία του παίκτη, το όνομά του δεν θα αναφερθεί. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Πηγή: handball-planet.com