Τηλεδιάσκεψη ΣΥΠΧΕ, ΚΕΔ με τους προπονητές της Handball Premier και της Α1 Γυναικών

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων της Handball premier και της Α1 Γυναικών, ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος έπειτα από πρωτοβουλία του νέου Προέδρου της ΚΕΔ, Κωνσταντίνου Κατσίκη διοργάνωσε τηλεδιάσκεψη στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ανάμεσα στα θέματα που αναλύθηκαν ήταν οι τομείς που θα δοθεί έμφαση από τους διαιτητές (άμυνα στο εξτρέμ, πίβοτ, ποινές, παθητικό παιχνίδι). Οι εμφανίσεις των ομάδων στα τηλεοπτικά παιχνίδια καθώς επίσης και η συμπεριφορά των διαιτητών κατά την διάρκεια των αγώνων.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ στην πρώτη του τοποθέτηση ανέλυσε τα κυρίαρχα θέματα χρησιμοποιώντας και κάποια βίντεο ως παραδείγματα, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές των ομάδων που έθεσαν τα ερωτήματα τους τα οποία απαντήθηκαν από τον Πρόεδρο και το μέλος της ΚΕΔ Δημήτρη Τσακωνα.
Οι συμμετέχοντες χαιρέτησαν αυτή την πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνουν και στο μέλλον αντίστοιχες τηλεσυναντήσεις.