Το ευχαριστώ της Ηλιούπολης στον Γεμελιάρη

Μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Γεμελιάρη από τον πάγκο της Ηλιούπολης, η διοίκηση της ομάδας μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, έστειλε το δικό της ευχαριστώ στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, τονίζοντας πως οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Αγαπητέ Κώστα Γεμελιάρη,

Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την εξάχρονη προσφορά σου στην ομάδα μας, για το έργο και την παρακαταθήκη που αφήνεις και για την προσπάθειά σου να αγαπήσουν τα παιδιά μας το άθλημα του HANDBALL. Σου ευχόμαστε καλή τύχη με ότι και να ασχοληθείς. Οι δρόμοι μας κάποτε θα ξανασμίξουν….

Αγαπητοί γονείς, αθλήτριες και αθλητές μας,

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και θα δουλέψουμε επάνω στις βάσεις που έχτισε ο coach. Με τη βοήθειά του έχουμε ξεκινήσει επαφές με προπονητές που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τα ευχάριστα νέα μαζί σας! Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων σας θα συνεχίσουμε να έχουμε παρουσία στην Α2 Γυναικών, στις Κορασίδες, στις Παγκορασίδες και φυσικά να μεγαλώσουμε την ομάδα των “μίνι” που τελευταία αριθμούσαν 15 μέλη με τη βοήθεια της Κατερίνας Τσιομίδου!
Με την άρση των μέτρων του κορονοιοὐ (COVID-19) θα συναντηθούμε στο γήπεδό μας για να συζητήσουμε όλα όσα αφορούν τη συνέχεια της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην ομάδα του HANDBALL!

Ανδρέας Μαρούλης – Ρούλα Μπούργου – Τζένη Κοκκινογένη – Κυριάκος Φοινικόπουλος