Το μέλλον της ΑΕΚ!

Το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο έκαναν στους αγώνες της ΑΕΚ με τη Βογκόσκα για του2ς «32» του Τσάλεντζ Καπ, οι 17χρονοι έφηβοι Κώστας Κοτσιώνης και Νίκος Ασλής και ανταποκρίθηκαν πλήρως, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ο Νίκος Ασλής πήρε λεπτά συμμετοχής από τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με τους Βόσνιους ενώ ο Κώστας Κοτσιώνης έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ.

Ο Κώστας Κοτσιώνης μιλώντας στο e-handball.gr, δήλωσε:  «Πήραμε μια πολύ σημαντική πρόκριση και συνεχίζουμε στο Τσάλεντζ Καπ. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και στο δεύτερο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη χθεσινή μας πορεία. Για εμένα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή, είχα αρκετό άγχος αλλά μετά το πρώτο πεντάλεπτο βρήκα τον ρυθμό μου και τα πήγα όπως θα ήθελα».

Ο Νίκος Ασλής από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχα λίγο άγχος αλλά ολόκληρη η ομάδα με έκανε να νιώσω ωραία και να μπω στο πρώτο μου παιχνίδι δυναμικά. Έκανα κάποιες επεμβάσεις, έβγαλα κάποιες πάσες στους συμπαίκτες μου και νομίζω είχα μια καλή εικόνα στην ευρωπαϊκή μου πρεμιέρα».