«Το μυαλό μας στους τραυματίες»

Μπουνας κωστης Δουκας

Ο τεχνικός του Δούκα Κωστής Μπούνας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος το μυαλό του είναι στους τραυματίες Τόμπρο, Μανουσέλη και Κρητικό και αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

«Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στους τραυματίες. Θέλω να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να είναι αισιόδοξα τα μηνύματα σε ότι έχουν πάθει και να έχουμε τη μικρότερη ζημιά. Σίγουρα ότι κερδίσαμε είναι σημαντικό, αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Προταιρεότητά μας είναι η υγεία των αθλητών μας», σχολίασε.

Στην καλή προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι αλλά και το ότι ακολούθησε πιστά το πλάνο της στάθηκε στις δηλώσεις του ο αθλητής του Δούκα Χρήστος Μπαλάσκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά μέσα στην βδομάδα. Είχαμε δυο ατυχίες με τραυματισμούς στο πρώτο μέρος. Παρόλ’αυτά δεν μας πήρε από κάτω ακολουθήσαμε το πλάνο μας και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό που ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και τρέξαμε στην επίθεση. Ήταν δυο πολύ σημαντικοί πόντοι και από εδώ και πέρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».