Το Πρωτοποριακό Προπονητικό Καμπ «Elite Handball Academy» επιστρέφει

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πρωτοποριακό Προπονητικό Καμπ «Elite Handball Academy» επιστρέφει με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της πανδημίας COVID, προκειμένου να προσφέρει γνώσεις, βελτίωση της ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης, όμορφες στιγμές και ξεχωριστές εμπειρίες.

Έπειτα από ένα «αναγκαστικό» διάλλειμα το Καμπ επιστρέφει τον Ιούλιο του 2021 και θα διεξαχθεί στην όμορφη Κόνιτσα σε δύο περιόδους

(Περίοδος Α’: Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 – Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021,

Περίοδος Β’:  Πέμπτη22 Ιουλίου 2021 – Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 17 ετών (Γεν. 2003 έως και 2010).

Το Elite Handball Academy έχει τη στήριξη του Δήμου Κόνιτσας και της Περιφέρειας Ηπείρου ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Η μεταβατική περίοδος του καλοκαιριού μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά ένα εντατικό και εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα που βασίζεται στους «άξονες» της βελτίωσης. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στους αθλητές των αναπτυξιακών κατηγοριών. Κάθε γκρουπ θα χωρίζεται βάσει ηλικίας, δυναμικότητας και θα είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Ο καταξιωμένος Γάλλος τεχνικός ανάπτυξης Guy Petitgirard μαζί με τον Έλληνα Πολυνίκη τεχνικό, Γιώργο Κρανάκη θα ηγηθούν ενός επιτελείου έμπειρων προπονητών. Μαζί τους θα είναι ο προπονητής Εθνικών ομάδων των αναπτυξιακών ηλικιών της Γαλλίας, και «μέντορας» των νέων προπονητών ανάπτυξης της Γαλλίας, Max Giagheddu καθώς και ο έμπειρος Παναγιώτης Ιατρούδης. Το πρόγραμμα της αποθεραπείας των αθλητών θα αναλάβει η Βελγίδα γυμνάστρια Marianne Verhavert.

 Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

Η Κόνιτσα, απέχει μόλις 60 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει τα παιδιά του «2ου Elite Handball Academy». Η διαμονή και η σίτιση των αθλητών/αθλητριών θα γίνει στη Μαθητική Εστία Κόνιτσας που βρίσκεται μια «ανάσα» από το Κέντρο Υγείας. Οι φορείς της περιοχής έχουν «αγκαλιάσει» εδώ και χρόνια το άθλημα του χάντμπολ και με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση που τους κατατέθηκε από τους διοργανωτές. Η υψηλή εξειδίκευση των ολοκληρωμένων προπονητικών προγραμμάτων που ετοιμάζει το Team του Καμπ θα συνοδευτεί άψογα και με δραστηριότητες και έτσι τα παιδιά αναμένεται να αξιοποιήσουν ποιοτικά όλο το χρόνο τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην Κόνιτσα.

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Στο 2ο αναπτυξιακό Camp «Elite Handball Academy» θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΥΓΕΙΑ των αθλητών/αθλητριών και των προπονητών παραμένει άλλωστε η κύρια προτεραιότητα μας. Με αίσθημα ευθύνης προσαρμόζουμε τη λειτουργία της διοργάνωσης στις νέες συνθήκες της ζωής όλων μας κατά τον βέλτιστο τρόπο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΣΤΟ ELITEHANDBALLACADEMY.COM

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω του επίσημου σάιτ της διοργάνωσης  στηνπαρακάτω διεύθυνση: https://elitehandballacademy.com/index.php?section=pages&view=render&id=34&langID=1

Λόγω των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος για αυτό και θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας. Στο σάιτ οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι γονείς τους μπορούννα βρουν πληροφορίες για το καμπ ενώ για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές και μέσω email στο elitehandballacademy@gmail.com

Η πολυετής εμπειρία των Ελλήνων και ξένων τεχνικών που θα στελεχώσουν το προπονητικό επιτελείο του “2ου Elite Handball Academy”αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να διευρύνουν τις προοπτικές τους στο άθλημα του χάντμπολ που συνεχώς εξελίσσεται.