Το τεχνικό επιτελείο του Δούκα για την ερχόμενη σεζόν

Προπονητής της ανδρικής ομάδας για τέταρτη συνεχή σεζόν είναι ο Κωστής Μπούνας έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Δήμο Σαμαρά. 

Φέτος στο τιμ έχει προστεθεί και ο Στάθης Ζαμπούνης που μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και ανέλαβε την βιντεο-ανάλυση των αγώνων της ανδρικής ομάδας.  

Η προπονητική τριπλέτα έχει στο πλευρό της και συνεργάζεται με τον team μάνατζερ της ομάδας, Γρηγόρη Χατσατουριάν και πλέον όλοι μαζί βρίσκονται σε συζητήσεις με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ τη σεζόν 2020-2021.  

Στόχος τους και φέτος είναι η δημιουργία ενός νεανικού ταλαντούχου συνόλου το οποίο θα μπορέσει να «πατήσει γερά» στο πρωτάθλημα της Handball Premier 

Ο Κώστας Τσαβδαρίδης παραμένει επικεφαλής στα τμήματα εφήβων και παίδων του ΑΣΕΔ. Με φόντο μια θέση στο βάθρο των νικητών στις φετινές τελικές φάσεις των δύο κατηγοριών (δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊου), ο έμπειρος τεχνικός δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο και παράλληλα έχει ήδη έτοιμο το πλάνο των ομάδων του για τη νέα σεζόν. Πλέον απομένουν πλέον οι τελευταίες «πινελιές» που θα μπουν τον Αύγουστο για να συμπληρωθούν τα ρόστερ των δύο ομάδων. 

Στις ακαδημίες τώρα, ο Δήμος Σαμαράς, μετά την απώλεια του Γιώργου Σαΐτη, ανέλαβε πέρυσι τον Νοέμβριο τους Παμπαίδες Α’ του Συλλόγου και θα συνεχίσει να ηγείται αυτής της ομάδας. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και τον Ιούλιο ενώ το πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν θα δοθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. 

Στο προπονητικό team των ακαδημιών του ΑΣΕΔ εισήλθε ο Στάθης Ζαμπούνης, ο οποίος θα αναλάβει τους Παμπαίδες Β’ του Συλλόγου. Ήδη οι νεαροί παίκτες έχουν γνωρίσει τον νέο τους προπονητή. 

Πάντα δίπλα στους αθλητές των μίνι και προμίνι παραμένει η Μαρία Τρομπέτα. 

Τόσο τα αγωνιστικά τμήματα όσο και οι ακαδημίες θα στελεχωθούν από τους εφόρους οι οποίοι αποτελούν κάθε σεζόν το… δεξί χέρι των προπονητών. 

Ανδρική ομάδα: Τάκης Κλεώπας 

Εφηβική ομάδα: Θοδωρής Αθανασόπουλος 

Παιδική ομάδα: Χρήστος Κολεζάκης 

Τμήμα Παμπαίδων Α’: Κώστας Δαλιούρης 

Τμήμα Παμπαίδων Β΄: Παναγιώτης Μπονέλης 

Τμήμα Μίνι – Προμίνι: Κώστας Γιάντσης 

Γενικός Αρχηγός του τμήματος Χάντμπολ παραμένει ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Θεόφιλος Βάτης έχοντας πλέον στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Αλεξίου που έχει αναλάβει χρέη αναπληρωτή Γενικού Αρχηγού. 

 

Πηγή: ased2017