Το «τρίτο ημίχρονο» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Οι προπονητές, Γιώργος Καρασαββίδης και Πάνος Γούσιος μίλησαν για τη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά το ντέρμπι της Ηλιουπολης:

Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Έχουμε μια ανοδική πορεία μετά τη διακοπή της Εθνικής ομάδας, φαινόταν από το σκορ στα Βριλήσσια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως τα πράγματα στο επαγγελματικό αθλητισμό δεν είναι ακριβώς έτσι, εμείς ξέρουμε και ελέγχαμε και εκείνο το ματς, κάτι που φυσικά, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Αλλά για να ήμασταν έτσι σήμερα, έπρεπε εκείνο το ματς να το παίξουμε έτσι. Θέλει υπομονή, δεν έχει κανένα νόημα η νίκη αν την Τετάρτη δεν κερδίσουμε στην Δράμα. Θα πάμε πάλι με αρκετές ελλείψεις, όχι με όλες, αλλά με αρκετές».

Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ):  «Σε τέτοια παιχνίδια ειδικότερα εκτός έδρας για να κερδίσεις πρέπει να τα κάνεις όλα καλά και σήμερα αυτό δεν συνέβη. Ήμασταν αρκετά άστοχοι παρότι δημιουργούσαμε προυποθέσεις. Ήταν σε καλή ημέρα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Στην αρχή επίσης είχαμε θέμα στο μαρκάρισμα του Νιοκάς, υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις στην άμυνα και με την υπεροχή που έχει στο ένας εναντίον ενός μας δημιούργησε προβλήματα. Στη συνέχεια η άμυνα στάθηκε καλύτερα, αλλά στην επίθεση συνεχίσαμε να χάνουμε αρκετά σουτ από τα έξι μέτρα».