Το τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος

Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε πολύ και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει στην αυτοπεποίθηση μας. Είχαμε συγκέντρωση και βγάλαμε πάθος και θέληση που ήταν κομβικά».

Νίκος Νικολαϊδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Ήρθε μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Βγάλαμε αντίδραση, έχουμε στόφα νικητή. Πρέπει να τη χαρούμε και από κει και πέρα να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θα ξαναδούμε το ματς για να αναλύσουμε όλες τις εκδοχές του αγώνα. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε το χαρακτήρα που είχε η ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, να βρούμε λύσεις στην επίθεση και γενικά να βγάλουμε ένα άλλο πρόσωπο»

Νίκος Πασσιάς (παίκτης Ολυμπιακού): «Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και να δουλέψουμε, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Συνεχίζουμε».