Το τρίτο ημίχρονο του Αερωπός-ΠΑΟΚ

Δείτε αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσαν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος και ο αθλητής του Αερωπού Έδεσσας Φώτης Μισαηλίδης μετά το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με τ0ν ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής με 27-19.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στο acpaokTV:

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ)«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς είχαμε ένα κενό 4,5 μηνών και ήταν άγνωστο για όλες τις ομάδες τι εικόνα θα παρουσιάσουν. Εμείς δουλέψαμε καλά αυτήν την περίοδο θεωρώ ότι πολλοί παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα. Μπήκαμε από την αρχή σήμερα στην άμυνα πολύ συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε λίγα γκολ και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα έχουν παίξει σχεδόν οι 14 από τους 16 παίκτες σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Όλοι πρέπει να νιώθουν έτοιμοι και να προσφέρουν στην ομάδα όποτε τους ζητηθεί. Αυτός είναι ο στόχος μας και σήμερα είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε αυτό. Όλοι έχουν ρόλο στην ομάδα. Όση προπόνηση και να κάνεις το παιχνίδι είναι μια διαφορετική κατάσταση και θεωρώ ότι ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός.

 

Φώτης Μισαηλίδης (αθλητής Αερωπού Έδεσσας):  «Νομίζω ότι φάνηκε σήμερα η αγωνιστική απραξία και από τις δύο ομάδες. Έγιναν λάθη και εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε ανάσες λόγω λίγων αλλαγών. Δεν δόθηκε αρκετός χρόνος στις ομάδες έτσι ώστε να παίξουν 2-3 φιλικά και να μπουν στο κλίμα. Εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δε νομίζω ότι κανείς κυνηγάει κάτι αυτή τη χρονιά. Στόχος είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να δείξουμε μια καλή εικόνα».