Το τρίτο ημίχρονο του Πανόραμα-Προσοτσάνη

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις της Μελίνας Κουτσιμανή και Μαρίας Λαζαρίδου μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρήκε νικητή το Πανόραμα με 22-19.

Μελίνα Κουτσιμανή (τερματοφύλακας Πανοράματος): «Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα, το σκορ είχε εναλλαγές. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους εμάς τους αθλητές, αλλά μέσα από σκληρή προπόνηση καθημερινά πιστεύω ότι βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό θέλαμε, γι αυτό δουλέψαμε και γι αυτό πήραμε και τη νίκη. Στόχος της ομάδας είναι πάντα η νίκη. Όσον αφορά την δική μου απόδοση οφείλεται στο ότι το διάστημα της καραντίνας δούλεψα πάρα πολύ με τους προπονητές μου και στην Κατερίνη και την Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι που η δουλειά φάνηκε αυτό φυσικά οφείλεται και στην ομάδα μου».

Μαρία Λαζαρίδου (αθλήτρια Προσοτσάνης): «Στόχος είναι πάντα η νίκη αλλά αυτή τη βδομάδα ήμασταν πιο πολύ ενθουσιασμένες που θα ξεκινούσε ξανά το πρωτάθλημα παρά το γεγονός αν κερδίσουμε ή χάσουμε, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού ότι δεν υπάρχουν πλέον και πλέι-άουτ. Το παιχνίδι φάνηκε ότι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια και θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Εμείς είχαμε την χαρά να δουλέψουμε 1,65 μήνα όλες μαζί κάτι που πριν λόγω υποχρεώσεων δεν είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Πλέον πάμε να το ευχαριστηθούμε να παίξουμε το χάντμπολ που ξέρουμε και που μπορούμε να παίξουμε. Ελπίζω να μην έχουμε κανένα τραυματισμό».