Τριπλή ανανέωση στον Άρη Νίκαιας

Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη Νίκαιας εν όψει της νέας χρονιάς και ήδη ανακοινώθηκαν οι πρώτες ανανεώσεις παικτών με την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό Γιώργος Μελετάκος, Βαγγέλης Γραμματικόπουλος και Μιχάλης Μαλανδρένιας συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα, υπο τις οδηγίες του Γιάννη Γρηγοράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις των αθλητών:

Ο Άρης Νίκαιας συνεχίζοντας την ιστορική αθλητική του πορεία εισέρχεται σε νέα εποχή, ειδκών συνθηκών λόγω της ανησυχίας για την επίδραση της πανδημίας CoViD19 αλλά και την ολοκλήρωση της προπονητικής καριέρας του Τάκη Μελετάκου που έχει συνδεθεί άρρηκτα με κάθε αγωνιστική πρόοδο και επιτυχία της ομάδας.
Επιθυμία της Διοίκησης αλλά και του νέου προπονητή Γιάννη Γρηγοράκη είναι της προσπάθειας αυτής να ηγηθούν οι αρχηγοί και παίχτες “σύμβολα” της ομάδας.
Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας με τον Μιχάλη Μαλανδρένια, τον Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και τον Γιώργο Μελετάκο τους οποίους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Μιχάλης Μαλανδρένιας: «Έχοντας αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Άρη Νίκαιας την οποία θεωρώ ως δεύτερη οικογένειά μου, καθώς είμαι μέλος της από μικρό παιδί. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα φορέσω για άλλη μια χρονιά τη φανέλα της ομάδας.
Oι στόχοι του Άρη είναι γνωστοί και ελπίζω στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε καταφέρει να τους εκπληρώσουμε, λόγω της αλλαγής προπονητή αλλά και του βασικού κορμού της ομάδας. Χρειάζεται, ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και σκληρή δουλειά στο γήπεδο για να αποκτήσουμε αγωνιστική συνοχή και συνέπεια.Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη Υγεία και δίχως τραυματισμούς για όλες τις ομάδες».

Βαγγέλης Γραμματικόπουλος: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που για άλλη μια χρονιά μου δίνουν την ευκαιρία να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω. Οι δυσκολίες αρκετές, αλλά αυτή η ομάδα έχει δείξει πως είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Ευελπιστώ πως οι αρμόδιοι φορείς θα παρέχουν την στήριξη τους στον Άρη Νίκαιας σε αυτή την νέα προσπάθεια».

Γιώργος Μελετάκος: «Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική χρόνια για τον Άρη και λόγω του γηπέδου αλλά και της αλλαγής προπονητή.Δεν γίνεται λοιπόν σε μια τέτοια χρόνια να μην δώσω τα μέγιστα για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα σε αυτή τη μετάβαση. Είμαι δεμένος με το σωματείο και το θεωρώ σπίτι μου, ελπίζω να έχουμε τη βοήθεια από κάθε αρμόδιο σε αυτή μας την προσπάθεια».