Τσάτσας: «Παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, υπάρχουν παράγοντες που δυσκολεύουν τις προπονήσεις μας»

Ο ένας εκ των δύο αρχηγών της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη, Σοφοκλής Τσάτσας, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου (28/1) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο η ομάδα της Νάουσας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρθηκε τόσο στη δυναμική της αντίπαλης ομάδας, όσο και σε άλλες συνθήκες που δυσκόλεψαν, αυτό το διάστημα το έργο τους.

Μεταξύ άλλων είπε: «Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση! Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που φέτος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε μέσα σε μια δυνατή έδρα, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα. Πέρα από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε και από άλλους παράγοντες που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις μας. Δυστυχώς για  εμάς οι συνθήκες προπόνησης είναι αναπόφευκτά συνδεδεμένες και με την ποιότητα των προπονήσεων. Από τα τέλη Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει ζεστό νερό. Πολλοί αθλητές ταλαιπωρηθήκαμε από κρυώματα, καθώς φεύγουμε χωρίς μπάνιο από το γήπεδο. Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο».