Τζίμπουλας και Κωστούλας μιλούν για τη νίκη επι του Ιωνικού Ν.Φ.

Ο Διομήδης Άργους διατήρησε το νικηφόρο σερί του αφού το Σάββατο το απόγευμα (10/12) επικράτησε του Ιωνικού ΝΦ με 34-30.
Οι παίκτες της ομάδας του Άργους, Γρηγόρης Τζίμπουλας και Δημήτρης Κωστούλας μίλησαν για τη νέα επικράτηση της ομάδας τους και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Γρηγόρης Τζίμπουλας:
«Αντιμετωπίσαμε έναν ανταγωνιστικό Ιωνικό στην έδρα μας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι με περισσότερη συγκέντρωση και ενέργεια και έτσι πήρε στα πρώτα λεπτά μια διαφορά τερμάτων. Εμείς αργήσαμε κάπως να βρούμε το ρυθμό μας αλλά ισορροπήσαμε τον αγώνα και μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, περνώντας μπροστά στο σκορ με 3 γκολ που μας ανέβασαν τη ψυχολογία για να συνεχισουμε να παλεψουμε μεχρι το τελος και αυτο καναμε. Ήταν μια σημαντική νίκη, συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά.»

Δημήτρης Κωστούλας:
«Δεν ξεκινήσαμε ιδανικά, τα πρώτα 5 λεπτά ο Ιωνικός κατάφερε να μας πάρει διαφορά. Φυσικά αυτό δεν μας πτόησε. Με την άμυνα να μας δίνει ισορροπία και την επίθεση να γίνεται αποτελεσματικότερη καταφέραμε να βρούμε τις ισορροπίες μας, να προηγηθούμε και να πάρουμε του δυο βαθμούς της νίκης. Συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία και με προσήλωση στις οδηγίες του προπονητή μας.»