«Βλέπουμε παίκτες να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα»

Μπουνας κωστης Δουκας

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ έδωσε ξεκινώντας τις δηλώσεις του, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ ο Κωστής Μπούνας τονίζοντας ότι «πέρα από τη νίκη δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρά όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική και ουσιαστικά να μετριέται με τον εαυτό της».

Για τον σημερινό αγώνα ο προπονητής του Δούκα δήλωσε: «αν δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα νομίζω ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια σε όλα τα επίπεδα» και συνέχισε «εμείς είμαστε μια καθαρά ερασιτεχνική ομάδα που έχει δυο – τρεις έμπειρους αθλητές αλλά οι περισσότεροι είναι νεαροί που προσπαθούν βήμα – βήμα για την εξέλιξή τους».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κωστής Μπούνας είπε: «ήταν ένα φυσικό που αποτέλεσμα που δεν μπορώ να πω ότι το περιμέναμε, θα μπορούσε να είναι μικρότερη η διαφορά. Έχουμε θετικά στοιχεία να πάρουμε από το παιχνίδι. Βλέπουμε παίκτες που εξελίσσονται και από τη αρχή της χρονιάς αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος, να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε μεμονομένα τους αθλητές μας. Για παράδειγμα ο Κερακεχαγιάς, ο Γερουλάνος από το σημερινό παιχνίδι».

«Σεβόμενοι τη ιστορία του συλλόγου πρέπει σε κάθε αγώνα να εκπροσωπούμε επάξια το όνομα του. Η συνέχεια έχει παιχνίδια που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Διομήδη», κατέληξε ο τεχνικός της ομάδας των εκπαιδευτηρίων.

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Δημήτρη Μελετάκου ο Μπούνας απάντησε πως είναι νωρίς για να γίνει κάποις εκτίμηση.