Βοηθός προπονητή στον Δούκα ο Στάθης Ζαμπούνης

Ως άμεσος συνεργάτης του Κωστή Μπούνα θα είναι από τη νέα σεζόν ο Στάθης Ζαμπούνης στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Ένα χρόνο μετά από την επιστροφή του στον σύλλογο ως προπονητής ακαδημιών, ο Κωστής Μπούνας τον επέλεξε ως άμεσο συνεργάτη του. 

Ο Στάθης Ζαμπούνης είχε αναλάβει τη βιντεοανάλυση των αντιπάλων του Δούκα στη Handball Premier ωστόσο πλέον αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο. 

Ο ίδιος δήλωσε στο ased2017: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας. Η θέση αυτή καθεαυτή, η προοπτική της άμεσης συνεργασίας με τον Κωστή Μπούνα κι η παρουσία ικανών και ταλαντούχων αθλητών αποτελούν πολύ μεγάλα κίνητρα για εμένα, προκειμένου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτήν τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου. Πιστεύω πως με σκληρή και μεθοδική δουλειά η ομάδα θα καταφέρει να φέρεις εις πέρας τους στόχους της και να παίξει όμορφο χάντμπολ. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν». 

Ο Κωστής Μπούνας και ο Στάθης Ζαμπούνης είναι πλέον σε ανοικτή γραμμή με τα στελέχη του τμήματος προκειμένου να ξεκινήσει ο κύκλος των επαφών με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.