Υπεύθυνη ανάπτυξης η Κυριακίδου στον Ολυμπιακό Κερατσινίου

Την έναρξη της συνεργασίας με την Ευθυμία Κυριακίδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, η οποία θα αναλάβει υπεύθυνη ανάπτυξης και προπονήτρια στα τμήματα εκμάθησης.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου ανακοίνωσε και τις ανανεώσεις με τους προπονητές στις κατηγορίες της ανάπτυξης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου Handball Club, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές  χειροσφαίρισης του συλλόγου και για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Η γνώση του αθλήματος, το αγωνιστικό τους πνεύμα και ο ρόλος του παιδαγωγού που έχουν για τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες, αποτελούν παρακαταθήκη για μια ακόμα καλύτερη πορεία των τμημάτων handball του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Οι προπονητές χειροσφαίρισης, θα είναι οι:

Αντώνης Κουλακάρης

Προπονητής στις κατηγορίες Παγκορασίδες Β’ και Κορασίδες

Στέφανος Βελιτσιάνος

Προπονητής στην κατηγορία Παίδων

Αλέξανδρος Κουρής

Προπονητής στην κατηγορία Παμπαίδες Β’ και στα τμήματα εκμάθησης του συλλόγου (Μίνι – Προμίνι)

Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Κερατσινίου H.C., εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου Handball Club, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έφη Κυριακίδου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου ανάπτυξης και προπονήτριας στα τμήματα εκμάθησης του συλλόγου.

Καλωσορίζουμε την Έφη στην ομάδα μας και της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην νέα μας συνεργασία.

Λίγα λόγια για την Έφη…

Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα το 2003 στον Άρη Νικαίας όπου και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2017, αναλαμβάνοντας κυρίως τμήματα υποδομών καθώς και το γυναικείο τμήμα της ομάδας για δύο συναπτά έτη, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το 2017, μετακόμισε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο. Εκεί διατέλεσε προπονήτρια έως το 2020 τόσο στα τμήματα υποδομών της ομάδας όσο και στις Εθνικές κατηγορίες Β’ Αντρών και Α2 γυναικών.

Παράλληλα, η Έφη εργάστηκε σε αθλητικά προγράμματα δήμων, νηπιαγωγείων και παιδικών κατασκηνώσεων.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσφορά της σε εθελοντικές εργασίες για παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς και σε Παγκόσμιους αγώνες των Special Olympics.