Ζωντανά το ΠΑΟΚ Mateco – ΑΟ Προσοτσάνης

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα ένα παιχνίδι της Α1 Γυναικών θα έχουν οι φίλοι του χάντμπολ μέσω του Γραφείου Τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 15.0ο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και τον ΑΟ Προσοτσάνης για την 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η παραγωγή είναι του Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ και χορηγός της μετάδοσης θα είναι η εταιρία Μateco. Θα υπάρχει σχολιασμός καθώς και postgame με δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και το λινκ του αγώνα:

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και την Προσοτσάνη Δράμας, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube (AC PAOK TV).

Ο «Κυπελλούχος» για δεύτερη σερί χρονιά, ΠΑΟΚ Mateco, υποδέχεται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00, την Προσοτσάνη Δράμας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για έναν αγώνα γιορτή, καθώς ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη για την κατάκτηση του κυπέλλου στην Βέροια.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν με εικόνα και ήχο τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει η εταιρία «Mateco».

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών

Παρακάτω θα βρείτε και το λινκ της μετάδοσης: