Ήττα στην Τουρκία για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με 35-26 από την Γκέζτεπε για τους “32” του Τσάλεντζ Καπ.

Η αναμέτρηση στην Σμύρνη ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να χάνει από μία ομάδα που έχει μπάτζετ μεγαλύτερο από 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της πολύ δυνατής Τουρκικής Λίγκας με 11 πόντους!

Ο Δικέφαλος του Βορρά «πάλεψε» σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχε αρκετές καλές στιγμές -τις περισσότερες στην επίθεση- ενώ σε κάποιες φάσεις αν οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη είχαν πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαν να ρίξουν ακόμη περισσότερο την διαφορά.

Το πρόβλημα εστιαζόταν στην άμυνα όπου οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των Τούρκων, δεχόμενοι 35 τέρματα, τα οποία ήταν πάρα πολλά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν καλή παρά την ήττα, ενώ το παιχνίδι της Κυριακής έχει οριστεί για τις 18:00, ωστόσο θεωρείται τυπική διαδικασία, αφού η διαφορά των 9 τερμάτων είναι απαγορευτική όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ – ΠΑΟΚ 35-26 (20-14 ημχ.)

ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Άντναν Όζτουρκ): Χατσίογλου, Τουζούν, Ενκ, Βούργουν, Όζμουσουλ, Κριβτσίκοφ 7, Γιάτκιν, Όρνεκ 2, Κέβιτς 6, Ναλμπάντογλου 7, Μιλάσεβιτς, Ντίρεκ 1, Βουσίσεβιτς 1, Στανόγεβιτς 3, Τσούιρεφ 8, Γίλντιζ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 6, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Τσίλης 5, Νικολαΐδης, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης 3, Καλόμοιρος 1, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 1, Κολοβός 2, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Ράουχς-Λίνστερ, Δίλεπτα: 7-8, Πέναλτι: 2/2-4/5