Μηδενίστηκε ο Φοίβος Συκεών!

Ο αγώνας Διομήδης Άργους- Φοίβος Συκεών δεν διεξήχθη ούτε σήμερα, αφού μετά την χθεσινή αναβολή, ο Φοίβος Συκεών επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δεν προσήλθε στον αγώνα.

Κανονικά προσήλθαν τόσο οι διαιτητές, όσο και ο Διομήδης Άργους, οπότε σύμφωνα με τον κανονισμό οι “Λύκοι” πήραν το ματς στα… χαρτιά με 10-0.

Φυσικά η οριστική έκβαση του αγώνα θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή, όπου προφανώς οι φιλοξενούμενοι θα καταθέσουν τις δικές τους απόψεις

Οι διαιτητές Συρεπίσιος-Μερτινιάν έγραψαν στο φύλλο αγώνα

«H φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΣ Φοίβος Συκεών δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Περιμέναμε 15 λεπτά βάσει του άρθρου 17:2 του κανονισμού αγώνων και μετά το πέρας αυτών και αφού δεν εμφανίστηκε το ανωτέρο σωματείο κλείσαμε οριστικά το φύλλο αγώνα και κατακυρώσαμε τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του γηπεδούχου σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους, βάσει του άρθρου 25:6 του κανονισμού αγώνων. Η ορισμένη κριτής κ. Φρόσω Μαυροθαλασσίτη δεν προσήλθε, τα έξοδα που αντιστοιχούν στην φιλοξενούμενη ομάδα δεν καταβλήθηκαν στους διαιτητές».