Ανακοίνωσε Μωραϊτη η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μάριος Μωραϊτης, ο οποίος υπέγραψε και στην συνέχεια ανακοινώθηκε.

Ο 23χρονος διεθνής αθλητής ήταν στο στόχαστρο της Ένωσης από την περσινή περίοδο και μάλιστα υπήρχε η διάθεση από πέρσι να αγοράσει τα δικαιώματα του από τον Δούκα, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία.

Ωστόσο από τον Ιανουάριο και μετά ο Μωραϊτης είχε την δυνατότητα να διαπραγματευτεί χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου του την μεταγραφή, κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης (23 χρόνια και 8ετία) και ήταν σχεδόν βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα κατέληγαν σε συμφωνία.

Ο Μωραίτης διακρίνεται για την φυσική του δύναμη, είναι πολύ καλός αμυντικός και διαθέτει ισχυρό σουτ για αυτό και παρότι όλα τα χρόνια έπαιζε πίβοτ, την περίοδο που μας πέρασε τόσο στον Δούκα, όσο και στην Εθνική αγωνίστηκε ως αριστερός ίντερ.

Είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος καλείται να αποφασίσει ποιο ρόλο θα έχει στην φετινή ομάδα της ΑΕΚ.

Επόμενοι στόχοι της ΑΕΚ είναι ο δεξιός εξτρέμ που σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, τερματοφύλακας και δεξιός ίντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Μωραΐτη που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ.

Ο 23χρονος πίβοτ, ύψους 1,93 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών, “ανοίγοντας” την μεταγραφική περίοδο του “Δικεφάλου”.

Ο Μάριος Μωραΐτης δήλωσε στο handball.aek.gr μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα της ΑΕΚ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει πολύ υψηλούς στόχους και για αυτό θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Αναμένω να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τίτλων“.

Μάριε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».