«Διαζύγιο» ΟΧΕ-Γραμματικού

Γραμματικός Εθνικη

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Νίκο Γραμματικό μετά από 20 μήνες (ανακοινώθηκε στις 8 Ιουνίου 2016).

Ο 49χρονος προπονητής ανέλαβε την Εθνική Ανδρών στις 8 Ιουνίου 2016 και καθοδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε 17 συνολικά αγώνες με απολογισμό 7 νίκες-8 ήττες-2 ισοπαλίες, σε επίσημα παιχνίδια 2 νίκες και 6 ήττες και σε φιλικούς αγώνες 5 νίκες-2 ηττες-2 ισοπαλίες.

 

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ

«Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

-Την λύση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών Νίκο Γραμματικό.

-Την καταβολή –σε συνεργασία με την ΓΓΑ- πριμ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν στις προπονήτριες και τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών Beach Handball, ύψους 12.000 ευρώ.

-Την εξόφληση των ημεραργιών των αθλητών της Εθνικής Ανδρών.

-Την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις τρεις θέσεις αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ενόψει της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Οι υποψηφιότητες είναι: Κωνσταντίνος Μαναβής (προτείνεται από το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς), Αναστάσιος Πέτκος (προτείνεται από το σωματείο Αρίων Πτολεμαΐδας), Μιχάλης Ηλιάδης (προτείνεται από το σωματείο ΑΟ Προσοτσάνης)».