Κάλεσμα Παπακώστα στον κόσμο του Ιωνικού

Για την δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier ο Ιωνικός Ν.Φ. θα υποδεχθεί στην έδρα του τον ΑΕΣΧ Πυλαίας το Σάββατο στις 17.30.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι από την επιστροφή του αυτοκράτορα και ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Παπακώστας με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook κάλεσε όλο τον κόσμο στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει την ομάδα. Αναφέρθηκε επίσης και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε, ο Ιωνικός είναι μεγάλο όνομα και δεν δικαιολογούνται τέτοιες εμφανίσεις. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι το φυσιολογικό άγχος που είχαν οι παίκτες μου, όχι μόνο επειδή θα έπαιζαν στη μεγάλη κατηγορία αλλά επειδή θα έπαιζαν και κόντρα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Το θετικό από την πρώτη αγωνιστική είναι ότι η δυναμικότητα του Ολυμπιακού ανέδειξε τα μειονεκτήματά μας και έτσι μπορέσαμε να τα «δούμε», να τα αναλύσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε ότι χρειάζεται.

Τώρα όλη η προσοχή μας στρέφεται στο ντέρμπι του Σάββατου με την Πυλαία, την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Η Πυλαία έχει πολύ καλή ομάδα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για να την κερδίσουμε!

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα αγωνιστώ μέσα στο «Ζαχ. Αλεξάνδρου» με τον Ιωνικό στην Πρώτη Εθνική κατηγορία. Το χάντμπολ έχει ζήσει ιστορικές στιγμές μέσα σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν κάτι που γνωρίζει καλά ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας. Είμαστε καθαρά χαντμπολική πόλη! Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να παίξουμε ωραίο χάντμπολ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Προσκαλώ λοιπόν όλους του φιλάθλους της Νέας Φιλαδέλφειας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας υποστηρίξουν στον κρίσιμο αγώνα με την Πυλαία!»