Μπαλάσκας και Φίλης στον Πανελλήνιο

μπαλασκας ευριπιδης

Η ανάγκη ενίσχυσης του Πανελληνίου ήταν επιτακτική στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της Handball Premier όπου βρίσκεται χωρίς βαθμό μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μια προσπάθεια που έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά και την μεταγραφή του Νίκου Σιαματά στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ και ο τραυματισμός του Σέρβου τερματοφύλακα Στάχιγια Πόποβιτς στο αριστερό χέρι πριν από δύο μήνες είχε ήδη αποδυναμώσει την ομάδα της Κυψέλης.

Ο Σπύρος Μπαλωμένος προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα του κατά τη διάρκεια της διακοπής και στο ρόστερ προστέθηκε ο Ευριπίδης Μπαλάσκας, ο 22χρονος πίβοτ που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Καματερού έχοντας δοθεί με υποσχετική από την ΑΕΚ.

Επίσης, ο Πανελλήνιος ενισχύθηκε και κάτω από τα δοκάρια με την απόκτηση του Γιάννη Φίλη που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα των Βριλησσίων.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν και οι μεταγραφές του Ανδρέα Χαρμπή και του Κώστα Κουσκουλιάνου που εκκρεμούσαν από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και δεν είχαν γίνει λόγω καθυστερήσεων που προέκυψαν.

Βέβαια, ακόμη κι έτσι το έργο του Πανελληνίου είναι εξαιρετικά δύσκολο, με την αρχή του 2018 να βρίσκει τους «Ολυμπιονίκες» να υποδέχονται τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος (20/1, 18:00, live score από το e-handball.gr).