Όλα πήγαν βάσει σχεδίου για τον ΑΣΕ Δούκα στη Δράμα, η ομάδα του Αμαρουσίου νίκησε απλά και όμορφα εκτός έδρας την Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986, με 31-19, φθάνοντας στις 14 νίκες στη Handball Premier.
O Kώστας Μπούνας είχε κάθε λόγο να χαμογελά στο τέλος, ενώ στις δηλώσεις του στην ΕΤ3 έκανε ειδική αναφορά και στο «Κραχτίδης», την έδρα της δραμινής ομάδας.
«Σπανίζουν στην Ελλάδα τόσο όμορφα γήπεδα, όπως της Δράμας και ευχαριστιέσαι να αγωνίζεσαι σε αυτό, ευχαριστούμε την ομάδα της Δράμας για την άψογη φιλοξενία της» σημείωσε ο τεχνικός του Δούκα, και συμπλήρωσε «Όλα πήγαν όπως είχαμε σχεδιάσει. Παρά τις απουσίες θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη όσο πιο γρήγορα, όπως κι έγινε, έτσι ώστε να παίξουν όλοι οι παίκτες και να ξεκουραστούν κάποιοι πάνω στους οποίους είχε πέσει αρκετό βάρος τον τελευταίο καιρό. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες».
«Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε για να κρατήσουμε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο» δήλωσε ο 24χρονος πίβοτ της ομάδας των εκπαιδευτηρίων, Φώτης Τζανιδάκης.

