Αλυσιδωτές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση μερίδας παικτών του Καματερού να μην κατέβουν στον αγώνα για τα play out με τον Φοίβο Συκεών στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (21/4).
Με έγγραφο που απέστειλε η διοίκηση του Καματερού αργά το βράδυ της Παρασκευής (20/4) ενημέρωσε την ΟΧΕ πως αποσύρεται από τον συγκεκριμένο αγώνα.
Η αρχική απόφαση της διοίκησης – που ήταν ενήμερη για την στάση που θα κρατούσαν οι παίκτες από την Δευτέρα (16/4) – ήταν πως θα αγωνιζόταν κανονικά συμπληρώνοντας την αποστολή με παίκτες από την εφηβική ομάδα. Τελικά, όλα ανατράπηκαν την τελευταία στιγμή και πλέον το Καματερό αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις για τη νέα χρονιά, με την ΔΕΠ να είναι αυτή που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα για τα play out.

