Pregame: ΑΕΣΧ Πυλαίας – Διομήδης Άργους

Σε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Διομήδη Άργους την Κυριακή (16:00) στη Μίκρα.

Η ομάδα της Πυλαίας μετρά έως τώρα τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (με ΧΑΝΘ, Φίλιππο και Άρη Νίκαιας) και τρεις φυσιολογικές ήττες από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με συγκομιδή έξι βαθμών βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και κερδίζει τις εντυπώσεις για την αγωνιστική της σταθερότητα. Ωστόσο, ο αγώνας με το Διομήδη σίγουρα αποτελεί ένα κρας-τεστ για την ομάδα του Πάνου Γούσιου.

“Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Διομήδη. Είναι σημαντικό ότι προερχόμαστε από μία νίκη σε δύσκολη έδρα. Γενικώς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα, δεν έχουμε ελλείψεις και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που μας χαρακτηρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα”, τόνισε στο e-handball.gr o δεξιός εξτρέμ της Πυλαίας, Βασίλης Καβουσανάκης.

Ο Διομήδης προέρχεται από δύο ήττες, με Άρη Νίκαιας και Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. “Αντιμετωπίζουμε τη Πυλαία, μια ομάδα με καλό ρόστερ και πολύ ταλέντο. Για εμάς ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, καθώς προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνουμε μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, διότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο περιφερειακός του Διομήδη Γιάννης Χαντέλης για να προσθέσει ο Παναγιώτης Χειβιδόπουλος ότι «οφείλουμε να πάρουμε το μέγιστο από το ερχόμενο ματς, καθώς προερχόμαστε από δύο διαδοχικές ήττες , που μας στοίχισαν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Η ομάδα της Πυλαίας είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, που έχει βελτιωθεί σημαντικά φέτος συνολικά, αλλά εμείς θέλουμε και θα δώσουμε το 100% για τη νίκη».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τζαφερόπουλος – Λινάρδος.