Προοδευτικός Πάφου – Α.Ο. Αραδίππου 19-14
Στην Α’ κατηγορία θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Προοδευτικός Πάφου, καθώς επικράτησε του Α.Ο. Αραδίππου στο Λύκειο Αραδίππου με 19-14 και εξασφάλισε το εισιτήριο παραμονής.
Sabbianco Ανόρθωση – Παρνασσός Στροβόλου 26-26
Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Sabbianco Ανόρθωση και ο Παρνασσός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 26-26. Το ντεμπούτο του έκανε ο Γιώργος Ζαραβίνας στον πάγκο της Ανόρθωσης.
Η ομάδα του Στροβόλου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών με 7 βαθμούς διαφορά. Άλλη μία αγωνιστική αναμένεται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Στο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 13-12. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει με πέναλτι πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Η ισοπαλία επικύρωσε το πλεονέκτημα έδρας της Ανόρθωσης στους αγώνες των ημιτελικών play off έναντι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι πλέον στους δύο βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας το συγκρότημα του Γιώργου Ζαραβίνα υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-1).
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς 31-29
Στο άλλο παιχνίδι της τετράδας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επιβλήθηκε με 31-29 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς και έφτασε τους 19 βαθμούς.
Ο Παρνασσός Στροβόλου προκρίνεται απευθείας στον τελικό καθώς προηγείται ήδη με 4-0 του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, αφού από τα ημιτελικά των play offs προκρίνονται οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις τέσσερις νίκες. Στο ζευγάρι Sabbianco Ανόρθωση – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το σκορ είναι 2-1.
Η βαθμολογία:
Παρνασσός Στροβόλου: 28
Sabbianco Ανόρθωση: 21
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: 19
Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς: 4
Πηγή: Cyprus Handball Federation

