«Δούκας» και τη νέα χρονιά ο Μπατής

Ο Τζανής Μπατής θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμη σεζόν με τη φανέλα του Δούκα. Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του.

Αναλυτικά: «Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Τζανή Μπατή (2004, 1.92μ.).

Ένας εκρηκτικός παίκτης με πολλές περγαμηνές που διένυσε μια εξαιρετική σεζόν (2023-2024) αφήνοντας το στίγμα του τόσο στον ΑΣΕΔ όσο και στο πρωτάθλημα της Handball Premier.
Στις δηλώσεις του, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Τζανής Μπατής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρόνια θα αγωνιστώ με την ομάδα του Δούκα. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές αλλά και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Η ομάδα κάθε χρόνο θέτει τους στόχους πιο ψηλά και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου είμαστε εδώ για να τους υλοποιήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς»