ΕΣΝ Βριλησσίων- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (9/11, 19.30)

Στα Βριλήσσια, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από καλές εμφανίσεις και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα το Σάββατο επικράτησαν στην έδρα της Σλόμποντα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους «32» του ΕHF European Cup.

Δηλώσεις
Γιώργος Πέρρος (πλέι μέικερ Βριλησσίων): «Θέλουμε να βρούμε ρυθμό γιατί έχουμε να αγωνιστούμε αρκετές ημέρες. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων που είναι περισσότερο στα μέτρα μας»

Βύρων Παπαδόπουλος (αριστερός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Στο ματς με τα Βριλήσσια, την Τετάρτη, θα πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας και να δοκιμάσουμε αρκετά σχήματα, που θα μας δώσουν λύσεις στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να διαχειριστούμε πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε».

Βριλησσίων 19:30, ΕΣΝ Βριλησσίων- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Τόλιος- Λεφάκης, Κυριακούλιας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=thMXM6crM40