«Νίκη γοήτρου με Ολυμπιακό»

πετριδης παοκ

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (26/01, 17.15 livescore από το e-handball.gr) αλλά και για την προετοιμασία, την αναμέτρηση με τον Διομήδη για τον θεσμό του κυπέλλου  και για το πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 o αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ Θοδωρής Πετρίδης. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Αρχικά τόνισε: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρεβάνς το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που θα δώσει την ευκαιρία σε μας να φτάσουμε τον Ολυμπιακό ή να ξεφύγει αυτός από την ομάδα μας. Δεν είναι τίποτα παραπάνω, το ότι είναι όμως με τον Ολυμπιακό το κάνει ιδιαίτερο και νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Έχουμε έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο μπροστά μας και μετά ακολουθούν τα πλέι-οφ. Για εμένα δεν θα ήταν καλό να κερδίσουμε τώρα στην έδρα του Ολυμπαικού και να μην το κάνουμε στα πλεί-οφ για να την «σπάσουμε». Προς το παρών επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και απλά θα είναι μια νίκη γοήτρου και τίποτα παραπάνω».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Δεν θα έχουμε μαζί μας τον πρόσφατα χειρουργημένο Διονύση Καραγκιοζόπουλο που υπέστη ρήξη χιαστών και τον Βαγγέλη τον Αραμπατζή που έχει ένα πρόβλημα στον αριστερό καρπό. Είμαστε πανέτοιμοι, η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο και πάμε για να κερδίσουμε».

Για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Διομήδη:« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στο Άργος δυσκολευόμαστε πάντα και είναι μια αναμέτρηση νοκ άουτ οπότε δεν μας παίρνει να κάνουμε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα γιατί σε αυτήν την περίπτωση αποχαιρετάμε τη μισή χρονιά. Θα είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε γιατί η ομάδα έχει βάθος πάγκου και αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν θα μας επηρεάσουν.»

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Νομίζω τρεις θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έκανε μια καλή μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον μέχρι τότε πρώτο σκόρερ υου πρωταθλήματος τον Ιούλιο Αργυρού. Ο Ολυμπιακός πήρε έναν διεθνή Μαυροβούνιο. Δυναμώνουν οι ομάδες. Εμείς δεν κάναμε κάποια κίνηση ενίσχυσης αλλά νομίζω έχουμε ρόστερ. Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τέλο θα «χτυπηθούμε» με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ελπίζω να βγούμε νικητές».

Για το αν η φυγή του Γουργούμη επηρέασε το κλίμα στα αποδυτήρια: «Με τον Κώστα τον Γουργούμη με συνδέουν πολλά χρόνια αθλητικής σχέσης. Δεν επηρέασε την ομάδα αυτή η κίνηση. Δημιουργήθηκε ένα θέμα στο τι γίνεται τώρα. Ο αθλητισμός ευτυχώς ή δυστυχώς έχει αυτά. Εύχομαι στον Κώστα τα καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ υπήρξε και πριν από τον Κώστα και θα υπάρξει και μετά από αυτόν. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να πετύχουμε αυτά που δεσμευτήκαμε στην αρχή της χρονιάς.