«Να δώσουμε το 100% κόντρα στον Ολυμπιακό»

Δεληγιαννης Διομηδης

Στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού δοκιμάζεται ο Διομήδης Άργους το Σάββατο (24/2, 21:00, live score από το e-handball.gr) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο βαθμός δυσκολίας για τον αγώνα στο γυμναστήριο «Μελ. Μερκούρη» στο Ρέντη, είναι ο μέγιστος, με τον τεχνικό των «λύκων», Κώστα Δεληγιάννη να δηλώνει στο e-handball.gr.: «Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού, είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα κι αυτό δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το εκατό τοις εκατό στον αγώνα για να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο. Μια νίκη για εμάς θα είναι μεγάλη υπόθεση, πέρα από τους δύο βαθμούς, θα μας δώσει και τεράστια ψυχολογία για τη συνέχεια».

Ο Ιγκός Άρσιτς ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα, ο Σέρβος τερματοφύλακας έχασε προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Με τη σειρά του ο 23χρονος ίντερ, Αντώνης Δάσκαλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Διομήδη, σημείωσε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Παρά το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο και τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο, τρέχουμε ένα σερί με νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Το Σάββατο ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν μεγάλο σύλλογο, τον Ολυμπιακό, που έχει δείξει ότι εντός και εκτός παρουσιάζεται δυνατός. Άλλωστε το δείχνει και η βαθμολογική του θέση. Εμείς όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως στο τέλος του αγώνα, ο καθένας θα πάρει ό,τι του αναλογεί».