Ολοκληρώθηκε χθες η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου κάποιες ομάδες έκαναν…σεφτέ στις νίκες. Από τους αγώνες ξεχωρίζει η μεγάλη νίκη του Κίελο επι της Βέτζπρεμ και η ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα. Θετικά ήταν και τα αποτελέσματα των Παρί Σεν Ζερμέν και Βαρντάρ.
Στον πρώτο όμιλο, Άαμποργκ, Παρί και Φλένσμπουργκ μοιράζονται την κορυφή με 4 βαθμούς και την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί με 2. Στο δεύτερο η Βαρντάρ απολαυβάνει την μοναξιά της κορυφής όπως επισής και η Γκόγκ στον τέταρτο. Τέλος, Ίρουν, Σπόρτινγκ και Σάβεχοφ έχουν από 4 πόντους.
Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, ξεχωρίζει το ντέρμπι Μονπελιέ-Βέτζπρεμ, ενώ ενδιαφέρον θα υπάρχει και στο Ζάγκρεμπ-Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική:
Αποτελέσματα:
Βίσλα Πλοκ – Σαφχάουζεν 27-23
Ιρούν – Ριχιμάνεν Κόκς 34-19
Βέτζπρεμ – Κίελο 31-37
Μέσκοφ Μπρέστ – Μονπελιέ 25-27
Σπόρτινγκ – Τάτραν Πρέσοφ 32-24
Μπαρτσελόνα – Τσέλιε 45-21
Γκογκ – Τσέκοφ 38-31
Άαμποργκ – Ζάγκρεμπ 30-20
Βαρντάρ – Πόρτο 32-27
Παρί Σεν Ζερμέν – Πικ Σζέγκεντ 30-25
Βίβε Κίελτσε – Μότορ 33-26


