«Μέτρησε η εμπειρία»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Ιωνικού, Γιώργος Μαντζόπουλος και Χρήστος Νικολαϊδης, τονίζοντας και οι δύο ότι η εμπειρία των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που τους έδωσε και τη νίκη.

Γιώργος Μαντζόπουλος: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Σίγουρα ήταν ένα ντέρμπι. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αλλά επιστρέψαμε πίσω στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να το… γυρίσουμε αλλά δεν μας βγήκε. Κρατάμε τη μαχητικότητά μας και συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι για τα επόμενα παιχνίδια».

Χρήστος Νικολαΐδης: «Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά με την εμπειρία του ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και να επιβάλει τον ρυθμό. Δώσαμε όλοι το 100%, ήμασταν προετοιμασμένοι παρ’ όλ’ αυτά ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι σε κρίσιμες καταστάσεις μπορεί να έχει το πάνω χέρι. Επίσης υπάρχει ένα μικρό κενό που έχουμε κάθε φορά στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια που θα κρίνουν και την παραμονή, να μπορέσουμε να το διορθώσουμε και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».