Ο Ζαφειράκης Νάουσας υποδέχεται το Σάββατο (25/9, 18:00) την Πυλαία για την 2η αγωνιστική της Handball Premier. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 25-23 από τον Φίλιππο στη Βέροια, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ηττηθεί εντός έδρας από τη Δράμα με 31-29.
Για την Πυλαία θα απουσιάσει ο πίβοτ, Γιάννης Μπάτζιος, που τραυματίστηκε την 1η αγωνιστική και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Ο προπονητής της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε στο e-handball.gr: «Αύριο παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα όπου εκμεταλλεύεται πολύ καλά την έδρα της, ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Για μας θα είναι ο τέταρτος αγώνας μέσα σε μία εβδομάδα, υπάρχει σίγουρα κούραση στην ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον πίβοτ Γιάννη Μπάτζιο ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Δράμα και περιμένουμε αύριο τα αποτελέσματα της μαγνητικής».

