Ανανέωσε με τον Διομήδη ο Μαρκατάτος

Τη φανέλα του Διομήδη Άργους θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Μαρκατάτος, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, γεγονός που ήταν επιθυμία όλων, όπως δήλωσε. Επιπλέον, ανέφερε πως η παραμονή στην ομάδα είναι καλύτερη επιλογή και πως από τη νέα χρονιά θα δουλέψουν ακόμη περισσότερα, ώστε να είναι και πιο ανταγωνιστικοί.

 

Η ανάρτηση του Διομήδη στο Facebook:

Και φέτος μαζί μας ο Γιώργος Μαρκατάτος! 

Θα συνεχίσει να θωρακίζει την άμυνα και την επίθεση των Λύκων με τη πληθωρική του παρουσία ο Γιώργος Μαρκατάτος και την ερχόμενη περίοδο, κάτι που ήταν κοινή επιθυμία όλων, όπως μας δήλωσε και ο ίδιος: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του Διομήδη. Έμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που κάναμε την προηγούμενη χρονιά και αποφάσισα πως η καλύτερη επιλογή για εμένα είναι να παραμείνω στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας καθώς και τους προπονητές μου Γιώργο Χαλκίδη και Αντώνη Δάσκαλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δίνω κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό μου για να μην τους απογοητεύσω. Να είναι όλοι βέβαιοι πως τη νέα περίοδο θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι και να διεκδικήσουμε περισσότερα από την περυσινή σεζόν. Εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία σε όλους».