Αρβανίτης: «Καλή ευκαιρία να δούμε πόσο απέχουμε από την κορυφή του βουνού»

Αρβανίτης

Δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2022, εκεί όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Σερβία και Βέλγιο, έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ.

Σε αυτές τόνισε πως όλοι πιστεύουν στην ομάδα και πως θα διεκδικήσει την κάθε πιθανότητα πρόκρισης.  Επιπλέον ανέφερε πως από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας πρέπει να γίνουν υπερβάσεις και πως είναι μια καλή ευκαιρία να δουν πόσο απέχουν από την κορυφή του βουνού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στο Γραφείο Τύπου της OXE: «Όταν μπαίνεις σε μία κλήρωση από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας εκ των πραγμάτων είσαι σε δύσκολη θέση. Ρεαλιστικά όποιους αντιπάλους και να είχαμε θα έπρεπε να κάνουμε υπερβάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πόσο απέχουμε από την κορυφή του βουνού. Η Γαλλία είναι μία υπερδύναμη, διαχρονικά ίσως η κορυφαία ομάδα στο παγκόσμιο χάντμπολ με τεράστιες διακρίσεις την τελευταία 20ετία.
Η Σερβία τα τελευταία χρόνια έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, παραμένει ωστόσο μια παραδοσιακή σχολή και ισχυρή δύναμη του αθλήματος
Το Βέλγιο έχοντας και το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη όπου το χάντμπολ είναι πολύ ισχυρό, έχει εξελιχθεί ως ομάδα και σταδιακά διεκδικεί προκρίσεις από προκριματικούς ομίλους.
Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοδική πορεία και θα κάνουμε την προσπάθεια μας, διεκδικώντας την κάθε πιθανότητα»