Εικόνα θλίψης στον Φίλιππο!

Ο “Βασιλιάς” του ελληνικού χάντμπολ με τους 15 τίτλους και ευρωπαικό τελικό, Φίλιππος Βέροιας διανύει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του.

Η ομάδα κατέβηκε με το… ζόρι στην Αθήνα να παίξει τηλεοπτικό ματς με τον Ιωνικό ΝΦ, έχοντας μόλις 12 παίκτες στην συνθεσή του.

Μάλιστα η εικόνα στον πάγκο ήταν αποκαρδιωτική αφού δεν υπήρχε ούτε προπονητής, ούτε συνοδός, παρά μόνο οι 5 αναπληρωματικοί!

Σαφέστατα για αυτήν την εικόνα η διοίκηση έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, ωστόσο θα πρέπει και μια ολόκληρη πόλη -που έχει διαφημιστεί και προβληθεί σε όλο τον κόσμο από τον Φίλιππο- να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες για αυτήν την απαξίωση.

Η κατάσταση τώρα στην διακοπή μπορεί και να χειροτερέψει αφού -λογικά- ακούγονται διάφορα ακόμα και για διάλυση της ομάδας!

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κώστας Τούτσης ο οποίος συνόδευσε την ομάδα στην Αθήνα και προπονεί τους αθλητες κάποιες φορές την εβδομάδα, αλλά επειδή είναι προπονητής στην ΧΑΝΘ δεν μπορεί να δηλωθεί επίσημα και για αυτό παρακολουθούσε το ματς από το κάτω μέρος της κερκίδας.

Πρέπει να σημειωθεί η ηρωϊκή προσπάθεια των αθλητών του Φιλίππου, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια.