«Εις το επανιδείν» Αγνή!

Στην Ισπανική Γκραν Κανάρια θα συνεχίσει την καριέρα της η Αγνή Ζυγούρα με τον ΠΑΟΚ να μην στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία της διεθνούς αθλήτριας. Μάλιστα ο “δικέφαλος” του Βορρά ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρα της με την πόρτα του συλλόγου να είναι πάντα ανοικτή!

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου, ΠΑΟΚ Mateco, ευχαριστούν την μέχρι πρότινος αθλήτρια του Συλλόγου, Αγνή Ζυγούρα, για την προσφορά της στην ομάδα.

Ο Σύλλογος μας σεβάστηκε πλήρως την επιθυμία της, να συνεχίσει στην κυπελλούχο Ισπανίας και κατόχου δύο EHF Challenge Cup, Ροκάσα Γκραν Κανάρια.

Μία τέτοιου είδους μετακίνηση, κάνει περήφανο τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ, αφού δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί η Ελληνίδα πλέι μεϊκερ στο κορυφαίο επίπεδο.

Το τμήμα χάντμπολ γυναικών ευχαριστεί την Αγνή Ζυγούρα για την προσφορά της, καθώς ήταν παρούσα με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα στους τίτλους του Δικεφάλου την τελευταία διετία, και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επόμενη πρόκληση της καριέρας της.

Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!”