Ημερίδα αθλητικής ψυχολογίας από τον ΣΥΔΧΑ

Ο ΣΥΔΧΑ στα πλαίσια των δράσεων που έχει δεσμευτεί να πραγματοποιεί για την συνεχή επιμόρφωση των μελών του, θα πραγματοποιήσει την επόμενη Δευτέρα (13/2) ημερίδα αθλητικής ψυχολογίας στα γραφεία του Συνδέσμου με ώρα προσέλευσης 18:45.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ψυχολόγος Κρίστη Μηλιόρδου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Ψυχολόγος με μετεκπαίδευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο πρόγραμμα του Αιγινήτειου νοσοκομείου και του ΕΠΙΨΥ και εξειδίκευση σε Ψυχολογία Αθλητών (Certificate in Psychology for High Performance Sports-Barca Innovation Hub). Μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Μarketing (CIM certified) και Sports Business ΜΒΑ. Παράλληλη συμμετοχή σε προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης και ειδίκευσης σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής (Edexcel UK), Anger Management Professional Coaching and Consultancy (Stonebridge College, UK), CBT for eating disorders, Sport Psychology courses (Open University UK).
Ιδιωτεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής προσφέροντας ατομική θεραπεία και ομαδικά workshops σε έφηβους και ενήλικες.
Είναι κάτοχος Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και του UK & International Health Coaches Association.
Έχει συνεργαστεί με τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Ολυμπιακού ως Mental Performance Coach και τη φετινή σεζόν συνεργάζεται ως Ψυχολόγος στην Ομάδα Handball Ανδρών της ΑΕΚ