Νίκη Ν. Ιωνίας με πρωταγωνιστή τον Μπίλο

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε σήμερα ο αγώνας μεταξύ Νέας Ιωνίας και Ακαδημίας των Σπορ για την Α2 Ανδρών, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη και τους δύο βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πατρινοί έδιναν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι έλεγχαν το σκορ μέχρι και το τέλος και τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη μικρή διαφορά τεσσάρων γκολ (9-13).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να αλλάξουν το παιχνίδι και με την πίεση που άσκησαν κατάφεραν και μείωσαν τη διαφορά στο γκολ. Από το 45′ και μετά ο αγώνας πήγαινε γκολ-γκολ, μέχρι το τέλος που βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με σκορ 24- 22.

Πρώτος σκόρερ για τη Νέα Ιωνία ήταν ο Γιάννης Μπίλος με 10 γκολ ενώ για την Πάτρα κορυφαίοι ήταν οι Γεωργίου και Στραβομύτης με 6 γκολ ο καθένας.

Ο.Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 24-22

Τα πεντάλεπτα: 3 – 3, 5 – 5 , 6 – 8 , 8 – 11 , 9 – 13 , 12-14 , 14 – 15, 16 – 16, 18- 17, 21 – 20 , 24 – 22.

Ο.Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Μπένιας Γιώργος): Σακάλογλου, Ράμμος, Κούτσης, Βαλούρδος 3, Καμπουράκης 3, Στεφανί, Μπίλος 4, Χυσολωράς 2, Συμεωνίδης, Ιατρίδης, Οικονόμου 1, Ορφανόπουλος, Κυριαζόγλου, Μπίλος Ι. 10, Τσαγκόγιωργας 1, Γκουλής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Μπεκιάρης, Γεωργίου 6 ,Παναγιωταρόπουλος 4 , Ακριδόπουλος1 , Στραβομύτης 6, Τόμσον 1 , Μαρκάτος ,Σκαρλάτος, Κωνσταντάκης , Μπισκανάκης , Ζάγκας , Τόμοβιτς1 , Βύρλος1 , Κολλύρης 2 ,Κωνσταντινίδης.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης – Ζήσης. Δίλεπτα: 7 – 9 . Πέναλτι: 4 /3-6 / 6.

Παρατηρήσεις: «A) Στο 56′ του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν με διαφορά ενός γκολ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος, ο Β’ διαιτητής, που ήταν διαιτητής γραμμής, σφύριξε φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος, ακούγοντας στο γήπεδο σφύριγμα δικό του και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κατοχύρωσε το γκολ, παίρνοντας πίσω το αρχικό σφύριγμα του φάουλ, που είχε σφυρίξει.

Β) Αναφορικά με την ένσταση της φιλοξενούμενης ομάδας αναφέρουμε τα εξής: Στη συγκεκριμένη φάση δεν υπήρξε καταλογισμός φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδος και απλώς κατακυρώσαμε το γκολ. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση κανονισμού. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».