Πρώτη κοπή πίτας στον ΑΟ Τρίκαλα!

Την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, στο κλειστό της Μπάρας, το τμήμα χάντμπολ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, το οποίο εδώ και μερικούς μήνες κάνει δειλά – δειλά τα πρώτα του βήματα στο άθλημα.

Στο γυμναστήριο , βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Άκης Αναστασίου, το μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Δημήτρης Τσόγιας, ο τεχνικός σύμβουλος Θεσσαλίας στο Χαντ Μπολ και υπεύθυνος του συλλόγου Δόλοπας Καρδίτσας Ανδρέας Λάππας.

Επίσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Χαντ Μπολ ΑΟΤ, οι Χάρης Καλλιάρας, Δημήτρης Αγγελής, Δημήτρης Κόπανος, Παναγιώτης Τουτούκης, Αλέκος Σούρλας, οι οποίοι είναι και παλιοί αθλητές του Χαντ Μπολ, ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Τρίχας και γονείς των παιδιών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης δήλωσε ότι ο ερασιτέχνης έκανε ένα άνοιγμα μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και στο χαντμπολ μετά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι του αθλήματος στα Τρίκαλα να το επαναφέρουν στα αθλητικά πράγματα, θυμήθηκε τις ημέρες της ομάδας του Γ Σ Τρικάλων του πρώτου συλλόγου χαντ μπολ στην πόλη, τόνισε ότι ο ερασιτέχνης είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στα παιδιά της πόλης και του Νομού και ευχήθηκε μια καλή χρονιά σε όλους με υγεία , ευχήθηκε το τμήμα σιγά σιγά να μεγαλώσει και να δυναμώσει και καλή πρόοδο στις σχολικές υποχρέωσεις των μικρών αθλητών.

Από την πλευρά του ο Άκης Αναστασίου εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση για την ίδρυση τμήματος χαντ μπολ από τον Α Ο Τρίκαλα για τον οποίο δήλωσε ότι είναι οπαδός του και όχι απλά φίλος και επισήμανε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και αυτού του αθλητικού οικοδομήματος και σε ότι χρειαστεί. Απευθυνόμενος και προς το κ. Λάππα τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι συνεργάτης σε τυχόν διοργανώσεις και εκδηλώσεις στα Τρίκαλα για την ανάπτυξη του χαντ μπολ και σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε Πανθεσσαλικό επίπεδο.

Ο κόουτς Κώστας Τρίχας τον οποίο οι παλιοί χαντμπολίστες της περιοχής δεν ξεχνούν και αναπολούν τις παλιές καλές εποχές μαζί του, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια του Τρικαλινού χαντ μπολ, χαρακτήρισε “ήρωες” τους πρώτους του μικρούς αθλητές στην ομάδα Χαντ Μπολ του Α Ο Τρίκαλα και εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που και πάλι το χαντμπολ είναι στα αθλητικά πράγματα των Τρικάλών. Ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη και την διοίκησή του που ήταν θετικοί στην υλοποίηση της πρότασης για την ίδρυση του τμήματος . Ευχαρίστησε επίσης και τους πρώτους χορηγούς του συλλόγου, την εταιρία Design και τον Κώστα Σκρέτα για την προσφορά αθλητικού υλικού, την επιχείρηση του Βαγγέλη Τσαρουχά για την προσφορά έντυπου υλικού , τον Δήμο Τρικκαίων και τον Άκη Αναστασίου για την στήριξη και τον τεχνικό σύμβουλο του χαντ μπολ Ανδρέα Λάππα για την παρουσία του και την συνεργασία που ξεκίνησε ήδη.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ σε επίπεδο Θεσσαλίας , Ανδρέας Λάππας δήλωσε πως και στην Καρδίτσα μέσω του συλλόγου Δόλοπας ξεκίνησε μια προσπάθεια να ξαναγνωρίσει ο κόσμος και τα παιδιά το Χαντ Μπολ , τόνισε πως θα υπάρχει συνεργασία και θα γίνουν και αγώνες με τα παιδιά του ΑΟΤ και στις δύο πόλεις και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το ότι στην Δυτική Θεσσαλία το άθλημα επιστρέφει μέσω των δύο συλλόγων του Α Ο Τρίκαλα και του Δόλοπα Καρδίτσας.

Την πίτα έκοψε ο εκ των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής ΑΟΤ Χαντ Μπολ, Χάρης Καλλιάρας μαζί με τον πρέοδρο του Ερασιτέχνη , ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε από παλιούς αθλητές και τον προπονητή Κώστα Τρίχα να υπάρξει σύλλογος χαντ μπολ ξανά στα Τρίκαλα , είπε ότι σιγά σιγά η παρέα μεγαλώνει και υπάρχει ενδιαφέρον από όλο και περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το χαντ μπολ και δήλωσε αισιόδοξος μέσα από την στήριξη και την συμπαράσταση της πόλης, ο σύλλογος να έχει την διαδρομή του στα αθλητικά δρώμενα. Τυχερός ο πιο μικρός σε ηλικία αθλητής Φίλιππος Κυπαρισσούδης ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα αθλητικό σακίδιο δώρο του συλλόγου.