Στο Ζαφειράκη Νάουσας ο Κώστας Δεληγιάννης

Ο Κώστας Δεληγιάννης θα είναι ο νέος τεχνικός του Ζαφειράκη Νάουσας καθώς σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Ημαθίας μέσω της επίσημης σελίδας τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ζαφειράκης Νάουσας ήταν πρώτος στον 2ο όμιλο της Α2 Ανδρών και μετά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ανακηρύχθηκε πρωταθλητής και κέρδισε το διακαίωμα της ανόδου στην «μεγάλη» κατηγορία.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής Χρήστος Δεληχρήστος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα βρισκόταν στον πάγκο και τη νέα χρονιά κι έτσι ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Δεληγιάννη.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Τον Κώστα Δεληγιάννη ανακοίνωσε επίσημα ως προπονητή του, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας. Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό και καλό γνώστη της Handball Premier, μιας και έχει βρεθεί στο «τιμόνι» πολλών ομάδων της κατηγορίας, με τελευταία αυτή του Αερωπού Έδεσσας.

Ο Κώστας Δεληγιάννης κατάγεται από τη Βέροια, έχει μακρά πορεία ως αθλητής στο ελληνικό χάντμπολ, ενώ προπονητικά, έχει βρεθεί στο παρελθόν, στο τιμόνι του Φιλίππου Βέροιας, του Διομήδη Άργους και του Αερωπού Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία».