Θρήνος: Έφυγε ο Γιώργος Σαϊτης

Μία μαύρη μέρα ξημέρωσε για το άθλημα μας, δυστυχώς άλλη μία τα τελευταία χρόνια, αφού έχουν χαθεί -πολύ πρόωρα- εκλεκτά μέλη της οικογένειας μας, μια κατάρα που ελπίζουμε επιτέλους να σταματήσει.

Το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί τον θάνατο του Γιώργου Σαϊτη, που έφυγε σήμερα ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 54 ετών

Ο Γιώργος Σαϊτης ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την οικογένεια του αθλήματος, αισθάνθηκε αδιαθεσία -μάλιστα ακύρωσε την σημερινή προγραμματισμένη προπόνηση- και λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του Δούκα στα ηλικιακά τμήματα, φέτος είχε την ευθύνη των ομάδων Νέων και Εφήβων και μάλιστα χθες βράδυ μαζί με τα παιδιά του πανηγύρισαν μεγάλη νίκη 34-33 επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα Νέων.

Ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό του Γιώργου Κρανάκη στον Πανελλήνιο, στα “χρυσά” χρόνια των “Ολυμπιονικών” που κατακτούσαν τον ένα τίτλο μετά τον άλλο, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε και πρώτος προπονητής της ομάδας.

Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο, ενώ είχε πέρασμα και από τον Διομήδη Άργους.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι, ο Δούκας, οι αθλητές του, οι συνάδελφοί του προπονητές, άνθρωποι της Ομοσπονδίας. Στο άκουσμα της είδησης και αδυνατούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στην ζωή.

Ο ρόλος μας είναι πολύ άχαρος και η θέση μας πολύ δύσκολη όταν αναγκαζόμαστε να μεταφέρουμε τέτοιες δυσάρεστες ειδήσεις.

Όλοι στο e-handball εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια  για τον θάνατο του Γιώργου Σαϊτη.

*Στη φωτογραφία ο Γιώργος Σαϊτης με τους αθλητές του στον πάγκο Δούκα από την τελική φάση των παίδων