Ανανέωση Μπατή με Δούκα

Ο Δούκας ανακοίνωση και την παραμονή του Τζανή Μπατή στην ομαδα.

Αναλυτικά: “Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αθλητή Τζανή Μπατή (2004, 1.92μ).

Ο 19χρονος αθλητής που εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΣΕΔ σε ηλικία 14 ετών και μετρά τίτλους και διακρίσεις με τα παιδικο-εφηβικά τμήματα έχει κάνει το δικό του αγωνιστικό βήμα εξασφαλίζοντας μια θέση στην ανδρική ομάδα. Πλέον, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «μπλε» όχι όμως ως φέρελπις νέος, αλλά ως ένας παίκτης που δουλεύει καθημερινά σκληρά και μεθοδικά και κερδίζει με το «σπαθί» του το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα.

Ο Γιώργος Χαλκίδης γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Τζανή Μπατή για αυτό και ο ρόλος θα είναι και ο ανάλογος στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις δηλώσεις του για την παραμονή του στον ΑΣΕΔ, ο δεξιός εξτρεμ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η διοίκηση δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί για μια ακόμα σεζόν. Συνεχίζω σε μία ομάδα η οποία θέτει υψηλούς στόχους, προσπαθεί να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, και αυτό δημιουργεί προσδοκίες αθλητικές, οι οποίες είναι όμορφες και ουσιαστικές για τον καθένα από εμάς που αγωνιζόμαστε στην ομάδα. Θα είμαι ξανά εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, με μεγάλο στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία του Δούκα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Tζανή, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν με υγεία και νίκες!”