Διαδικτυακό Σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες

ΟΧΕ και Sports Excellence συνεχίζουν δυναμικά τη συνεργασία τους με επίκεντρο τους αθλητές και τις αθλήτριες των αναπτυξιακών ηλικιών.
Την προσεχή Κυριακή (17.9) στις 20.30, η εξειδικευμένη ομάδα του Sports Excellence σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ προγραμματίζει διαδικτυακό σεμινάριο με θέματα:

1. Σχεδιασμός της προπόνησης στην αναπτυξιακή ηλικία, Χαρίλαος Τσολάκης, Καθηγητής Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού ΕΚΠΑ, Διευθυντής Προγράμματος Sports Excellence, Τμήμα Αθλητικής Αριστείας, Α’ Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική, ΕΚΠΑ

2. Πως να εκπαιδεύσουμε τους αθλητές να θέτουν στόχους, Φλώρα Παπίτση, Αθλητική Ψυχολόγος, Διοικητική Διευθύντρια Sports Excellence, Τμήμα Αθλητικής Αριστείας, Α’ Ορθοπαιδική Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν απευθείας προπονητές, γονείς και αθλητές από το κανάλι της ΟΧΕ στο #Youtube στο link:

Στη διαδικτυακή ημερίδα, εκτός από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Ανάπτυξης της ΟΧΕ, θα συμμετάσχουν και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την ΟΧΕ και το μνημόνιο που έχει υπογράφει ανάμεσα στις δυο Ομοσπονδίες.

Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence (SE) λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).