«Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Πανελλήνιο»

Βαλαβανης Δραμα

Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται και στη Δράμα αφήνουν πίσω τους τη βαριά ήττα από τον Δούκα στο ΔΑΪΣ και βλέπουν πλέον το ματς με τον Πανελλήνιο την επόμενη αγωνιστική, ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στην Handball Premier.

Ο τεχνικός της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης μίλησε στο e-handball.gr για το ματς με τον ΑΣΕΔ αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Πανελλήνιο:

«Συγχαρητήρια στον Δούκα που επικράτησε καθαρά και δίκαια. Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκε σοβαρός και πειθαρχημένος, στοιχεία που του έχει δώσει ο προπονητής του. Εμείς στα πρώτα λεπτά μπήκαμε νευρικοί με πολλά αβίαστα λάθη. Ο Δούκας είχε από το πρώτο δεκάλεπτο αποκτήσει μια καλή διαφορά. Εμείς παλέψαμε να μειώσουμε το σκορ και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ως ένα σημείο τα καταφέραμε, αλλά το πλούσιο ρόστερ του Δούκα και η ποιότητά του έφερε τη διαφορά στο τελικό σκορ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία: βρήκαμε λύσεις στην ανοιχτή άμυνας του Δούκα και ανταπεξήλθαμε σε καταστάσεις έξι εναντίον πέντε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Πανελλήνιο που σαφώς είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».