Η αποστολή της Εθνικής Κ20

Μετά τις προπονήσεις στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας και στο «Φιλίππειο» της Βέροιας, η Εθνική Νεανίδων Κ20, ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί αύριο το πρωί (07:30) με προορισμό την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα, όπου
το διάστημα 23-25 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στον 7ο όμιλο το Μαυροβούνιο και την Ελβετία με την πρώτη ομάδα να προκρίνεται στην τελική φάση.

Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν η Έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ο συντονιστής Εθνικών ομάδων Χρήστος Τζουβάρας, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Μενέλαος Δανήλος, Αλέξανδρος Ταρινίδης ο ιατρός Θανάσης Κούτης και οι 16 παρακάτω αθλήτριες: Πυριτίδου, Ξυρίδου, Τροχίδου Χ. (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Φράγκου, Διακογιάννη, Μακρή, Χαριτίδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Μανιά, Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Αργυροπούλου, Αμανατίδου, Καραβέλη (HONDA Πανόραμα), Παναγιωτίδου (ΠΑΟΚ RED- LED), Θεοδοσοπούλου (Φίλιππος Βέροιας), Λούρη (Άρης Θ.).

Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
7ος όμιλος (Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο)

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
21:00, Ελλάδα- Μαυροβούνιο

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
19:00 Ελβετία- Ελλάδα

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018
21:00 Μαυροβούνιο- Ελβετία