Με… συνταγή Πάτρας στο Κατάρ

Η πρωταθλήτρια κόσμου και μεσογείου Εθνική Beach Handball Γυναικών αναχωρεί 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης μαζί με όλη την ελληνική αποστολή με προορισμό το Κατάρ, όπου θα διεξαχθούν τα World Beach Games (11-16 Oκτωβρίου 2019).

Αρχηγός όλης της ελληνικής αποστολής είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και εκπρόσωπος της ΟΧΕ στην ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, ιατρός ο Κώστας Μαναβής, ενώ συνοδός της Εθνικής Beach Handball Γυναικών το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης.

Η Εθνική Γυναικών αποτελείται στο 100% από την σύνθεση που κατέκτησε στην Πάτρα τον Αύγουστο το χρυσό μετάλλιο στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, ενώ επτά από τις δέκα αθλήτριες ήταν παρούσες και στον παγκόσμιο τίτλο που κατακτήθηκε στο Καζάν το 2018.

Στην αποστολή μετέχουν οι προπονήτριες Μαρία Καραντώνη,  Σοφία Δημητρίου και οι αθλήτριες: Ευγενία Διακογιάννη, Αποστολίνα Δημητρίου, Αννα-Πολυξένη Καλοϊδή, Ελένη-Ιωάννα Κερλίδη, Αλίκη Μακρή, Ελισάβετ Μάστακα, Ελένη Μούρνου, Ελένη Ποιμενίδου, Νίκη Ράτσικα, Βασιλική Σκάρα.